Forårets kommen er lige om hjørnet. Du kan måske allerede mærke at luften bliver mere lun, solen oftere og oftere titter frem, og høre fuglene der flittig kvidrer i træerne imens de venter på at træerne skal springe ud. Foråret bringer med sig en ny landbrugs og arbejdssæson, og måske er det endelig tid til en ny vogn til at skyde sæsonen i gang. Uanset om du har brug for en entreprenørvogn, industrivogn, træflisvogn eller en specialvogn, så kan du få det hos Alsidig Maskinfabrik. 

I Sønderjylland i en by kaldet Kliplev, kan du finde Alsidig Maskinfabrik. Her kan du få vogne som er speciallavet til dig og dine arbejdsopgaver. Alsidig Maskinfabrik har over 30 års erfaring med at bygge tipvogne, og her får du kvalitet på højeste plan. Alsidig Maskinfabrik tilbyder en lang række forskellige vogne, så du kan finde den vogn, som passer til netop de arbejdsopgaver som du skal have udført. Her kan du blandt andet vælge imellem specialvogne, entreprenørvogne, industrivogne, højtipvogne, krogshejsvogne, anhænger kærre, skifteladundervogne, tipvogne og hvis du arbejder i træindustrien, kan du sågar også bestille en helt perfekt træflisvogn lige i din stil. 

Med en speciallavet træflisvogn bliver arbejdet endnu nemmere

Træflisvogne hos Alsidig Maskinfabrik

Hos Alsidig er alle træflisvogne ordreproducerede. Det vil sige at du som kunde får bygget din vogn netop efter dine behov. Hos Alsidig lægges der vægt på at udvalget af muligheder skal være stort, således at du ikke skal gå på kompromis med noget når du bestiller en ny vogn. Din nye træflisvogn kan leveres i hele Danmark og findes i et utal af størrelser, former og farver. Du kan blandt andet vælge imellem farver som rød eller grøn, og om hvorvidt tippen skal være en fast højtip, variabel højtip, bagtip eller sidetip. 

Uanset om du er i skovbrug branchen eller i relaterede brancher, er træflisvognene yderst anvendelige og kan benyttes til mange formål. Du kan altså hos Alsidig forme din nye vogn, på alle de punkter du ønsker. På den måde får du mest for dine penge, og størst udbytte af din træflisvogn. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud kan du altid ringe eller skrive på mail.