Er du vild med designertøj, men ikke rigtig den formelle stramme stil? Så bør du anskaffe dig et item eller to af mærket Dsquared2, der kombinerer den fineste italiensk kvalitet med canadisk humor. Dsquared2 er kendt for sine kreative designs, og særligt deres t-shirts med sjove, anderledes og farverige prints skiller sig ud fra mængden. Her er detaljerne i top, og kreativiteten har ingen grænser.

Dsquared2 er til dig der vil have kvalitet, mode og fantastiske designs, men som samtidig ikke er vild med stramme linjer og det mere formelle look. Dsquared2 designer tøj, sko og accessories til dig som er vild med mere end bare klassisk. Her får du styles med kreative og provokerende udtryk som er helt unikke for Dsquared2.

Mærket Dsquared2 er skabt af to canadiske brødre Dean og Dan Caten, der i 1884 startede tøjmærket op. Siden da har de skabt sig et navn ikke kun på de canadiske modescener men også internationalt. Deres ikoniske, sexede, provokerende, designs med fokus på rå detaljer og en fantastisk kreativ udfoldelse, danner grundlaget for deres internationale succes, og er blevet taget til sig af mænd over hele verdenen.

?Born in Canada, iving in London, made in Italy?

Ja det siger egentlig meget godt om hvor disse designs kommer fra. Som sagt er mærket skabt af de to canadiske brødre, og variationer af det canadiske ahornblad der pryder det canadiske flag ses da også på items i kollektionen, der hentyder til mærkets canadiske oprindelse. Andre referencer til Canada kommer også til udtryk i mange af t-shirtsene med print, hvoraf den karakteristiske humor og kreativitet skaber sjove og anderledes motiver. På mange af de forskellige styles optræder et motiv af en brun bulldog lignende hund, som blandt andet er i ført en form for uniform, og på en snescooter.

Brødrene inspireres af mode overalt i verden og er bosat i London, hvor de styrer deres virksomhed fra. Made in Italy ? fordi tøjet, skoene og accessories, er skab i Milano, af de fineste italienske kvalitetsvarer og laves med det bedste italienske håndværk. 

Leave your vote

0 points