Polo-shirts er klassisk og har været et trend hos især mænd i flere år. Polo-shirts blev helt tilbage i 1920 brugt af polo-spillere, men er nu en del af moden hos mænd. Det var især britiske udendørsspil der brugte polo-shirts for at se elegante ud. Poloshirts er bl.a. brugt en del i hestesport. Senere hen har tennisspillere osv. Også brugt polo-shirten.

En polo-shirt er i dag ikke kun en trøje, der bæreres af atleter. Den er i dag en af de mest bårne trøjer på verdensplan. Her får du gode grunde til hvorfor du skal eje en poloshirt, og tips til hvordan du styler din polo-shirt bedst.

 

Du kan have det på til enhver begivenhed

Boss Polo skaber utroligt flotte polo-shirts i forskellige farver og høj kvalitet. Med Boss mærket på brystet ser du ikke kun fin ud, men det er også noget andet, at have et boss-logo på. Brandet Boss er et luksuriøst modebrand fra Tyskland, som i dag er anerkendt og båret a f utallige kendisser verden rundt.

Boss Polo findes både i t-shirt, langærmet og med forskellige farver og design, som gør, at du kan bære en boss polo på en ferie, på en sommerdag, under blazeren eller til et par jeans. Samtidigt med dette kan du sagtens også bære det til en golf- eller tennistur med drengene. Trøjen vil dog give dig det helt unikke, elegante og fine look, som gør, at du fanger folkets opmærksomhed.

 

Hvordan skal en polo-shirt sidde?

Hvis man f.eks. kigger på de mange Boss modeller, der bærer en boss polo, kan du se at trøjen bl.a. skal sidde stramt, men heller ikke for stramt. Det skal være den nøjagtige størrelse, som fremhæver din form. Det er desuden også en stor fejl, at de fleste mænd vælger en polo-shirt der går helt ned til under bagdelen. Dette er for lang. En polo-shirt skal helst sidde på miden af bagdelen. Der er desuden mange der foretrækker at have trøjen sat idn under bukserne. Hvis detter tilfældet, bør du heller ikke vælge en polo-shirt, der er for lang. Du kan f.eks. finde en tilpas kort boss polo, der er designet til at skulle sidde under bukserne. På denne måde undgår du, at der er for meget stof under bukserne, som man kan se.

Når du køber en boss polo bør du desuden også kigge efter forskellige ?fits?. Der findes nemlig typer af boss polo i ?slim fit?, ?dri-fit?, ?normal fit? osv.

 

Hvordan styler man en polo-shirt?

Som sagt kan du style en polo-shirt på forskellige måder og til enhver begivenhed. Men hvordan?

Du kan f.eks. vælge at sætte din polo-shirt under bukserne med et bælte og et par jeans eller et par shorts. Dette giver dig et elegant men også afslappet look.

Desuden kan du vælge at bære en polo-shirt med en sweater oveni. Denne metode er isæt båret af mange ?fine mænd? i vinteren eller de kolde nætter.

Du kan desuden også bære din polo-shirt i langærmet udgave med lange bukser eller lidt finere bukser til en anderledes begivenhed.

Hop allerede ind hos f.eks. Kaufmann og find din første Boss polo.