Find dine perfekte havestole til denne sæson!

Blog
admin

Find de perfekte havestole til dettes års havesæson 

Sommeren og ikke mindst dette års havesæson er for alvor skudt i gang! Solen skinner, og vi bruger flere og flere timer i vores haver. Dejligt! Dog kræver det også, at vi har de rette havemøbler på terrassen, og det er der flere årsager til. Først og fremmest er komforten vigtigt. Det handler om at sidde behageligt, således at havestolene indbyder til mange timer med en god bog, et glas koldt hvidvin eller til grillmad og gæster. Derudover er der også noget særligt og ganske ekstraordinært forbundet ved at vælge et sæt flotte, designer havestole, som pynter terrassen endnu mere. At vælge noget der gang på gang fanget øjet og gør én glad, er klart at anbefale!

Læs mere om mine favoritter i blandt havestole

Først og fremmest er det naturligvist vigtigt at nævne, at det allervigtigste er, at vælge havestole der stilmæssigt matcher ens personlige stil, smag og behov. Disse kriterier må gå forud for alt andet, når vi skal udvælge vores havestole. For der findes ikke noget værre end, at udvælge møbler som ikke matcher ens personlige smag. På den måde giver de ikke den ønskede glæde, hver gang man ser på dem. 

Personligt er jeg helt vild med havemøbler, der er udformet i flet. Der findes et hav af forskellige varianter og tilmed også i forskellige prisklasser. Foruden at jeg synes, at havestolene er forbundet med en vis komfort, er de også utroligt stilfulde, flotte og tidløse i deres udtryk og design. De har et let look, der indbyder til mange, dejlige timer i dem. Der findes også forskellige typer af hynder, der også er med til at præge på stolen og stilen. Det handler bare om, at finde din personlige favorit!

Derudover er jeg forevigt også begejstret for de hvidmalede træ havemøbler med flotte udskåringer. Denne romatinske stil har helt enormt meget charme og giver haven og ikke mindst terrassen en ekstra, lille finesse. Der findes desuden mange, flotte haveborde der matcher denne romantiske stil, som havestole har. Et godt, stilbevidst og sikkert valg! Desuden synes jeg både, at disse havestole tjener et godt formål i haven samt i sommerhuset. 

Derudover findes der også kurvestole, hvor komforten er ekstra god og høj. Aldrig et dårligt valg, hvis du spørger mig! Selvom stolene har høj komfort, er der bestemt ikke skåret ned på design og god stil. Tvært imod! 

 

Du kan læse videre i artiklen 3 gode grunde til at købe havestole fra Sika Design.

Leave A Comment

Related Post