Send dine varer sikkert afsted

Blog
admin

Selvom forsendelse med post er en almindelig gerning, som har været en metode anvendt i mange generationer, så er risikoen for at dine varer tager skade under transporten stadig til stede. 

For at undgå, at du oplever skrammer, ødelæggelser eller noget helt tredje under forsendelse, så kan du sikre dine varer ved at investere i god kvalitets emballage, som giver dig og dine varer sikkerhed under transporten fra A til B. 

Hos Billig Emballage finder du et stort sortiment af billig kvalitets emballage, som du kan købe i bulk og anvende til forsendelser af dine varer. Inde på hjemmesiden emballage finder du både et online sortiment, såvel som kontaktoplysninger på Billig Emballage.

Et stort udvalg giver dig mere fleksibilitet

Uanset hvilke varer eller produkter, som du skal sende, så er processen altid nemmest hvis du har et stort udvalg af emballage at vælge imellem. Derfor er Billig Emballage det rette sted at købe din emballage! 

Du vil finde gode og billige priser på en lang række forskellig emballage, såsom papkasser, bølgepap, boblefolie, boblekuverter, lynlåsposer, postæsker, tape og indpakningspapir. 

Yderligere kan du også finde et bredt udvalg af forsendelsesposer, kassefyld, manillamærker, paprør, silkepapir, strækfilm, prøvekuerter, kontorartikler, og mange andre produkter. 

Billige priser, god kvalitet og fantastisk service

Som navnet også hentyder så tilbyder Billig Emballage de bedste og billigste priser i Danmark på en lang række forskellige emballage produkter. Dette betyder dog ikke, at de er gået på kompromis på kvaliteten, som er i top. 

Som en del af den gode kundeservice tilbyder Billig Emballage at du kan modtage vareprøver, så du kan teste forskellige former for emballage og se, hvilke der passer bedst til dine varer og dit behov. 

Når først du har identificeret den rette emballage til dine behov, så tilbyder Billig Emballage at du kan købe emballage i bulk, så du har en større mængde liggende klar til når der skal sendes varer. 

Hurtig og gratis levering

For at gøre levering af din emballage nemt og billigt tilbyder Billig Emballage fri fragt allerede ved køb for 500 kroner. Dermed kan du købe emballage efter dine behov og ikke bekymre dig om forsendelsespriser oven i dine købspriser. 

Derudover har Billig Emballage et stort lager til rådighed, hvilket betyder du vil modtage din emballage hurtigt og med et smil, da Billig Emballage går ind for en snak med kunder og sørge for, at oplevelsen er i top. 

Gå derfor ind på emballage og se det store udvalg nu. 

Læs også Tips og tricks til fragt og forsendelse hos quartermain.dk.

Leave A Comment

Related Post