En hyggelig ferie i Europa

Blog
admin

Efter rigtig lang ventetid, kan vi endelig begynde at se en ende på det. Endelig kan vi se, at vi inden så længe kan begynde at komme ud af landet, over landets grænser og ind i et nyt land, som giver os et kulturelt boost og energi, som vi har savnet. Hvad med en Storbyferie i Prag
Storbyferie er et fænomen, som er blevet populært inden for de sidste 10-15 år. Det der med, at man smutter til en storby i et par dage og oser, spiser, nyder vejret, maden og drinks og slentrer rundt i byens måske smalle stræder, hvor arkitektur og historik kan læses i bygningerne og hvor lugten og stemningen er helt anderledes end herhjemme. Den oplevelse kan du få mange steder, Prag er ét af de steder.

Prag er en hyggelig by

Prag har længe været et populært rejsested. En destination, som mange danskere og andre nationaliteter er taget til for at nyde. Det er en flot by med mange middelalderlige bygninger, men også en storby, hvor der sker mange ting. Det er et perfekt sted at tage hen på en miniferie eller i en forlænget weekend, hvor I både kan nyde byens kunst, en masse sjove og anderledes restauranter og en masse små bryggerier, hvis man er til det.

Det er en by, som lægger op til at man skal tage gå-skoene på og gå lange ture og se seværdigheder og arkitektur. Hvis man er interesseret i kunst er Prag også en god by til at udforske den slags i.

Snørklede veje og små cafeer

Det er også en by, som har en masse restauranter, barer og cafeer, hvor du kan sidde udenfor og nyde en lokal øl, som er billigere end de internationale øl, og nyde en god frokost eller middag. At prisen er meget lavere end i Danmark, er kun noget man nyder ekstra godt af, mens man er på ferie.
Prag er en by, som man kan besøge når som helst på året. Hvis man gerne vil sidde udenfor og nyde vejret og atmosfæren, er det nok en god idé at vente til april-maj med at rejse og frem til november. Men det er en by, der er smuk og spændende året rundt. Så ta’ familien under armen, ta’ din partner med, eller ta’ de gamle med på et lille eventyr til en af Europas hyggelige byer. Det kan virkelig betale sig at rejse til Prag.

Leave A Comment

Related Post