Er du klar til at begynde træningen igen?

Blog
admin

Klar, parat, træningsstart! Kom igang igen!

Sommeren nærmer sig og de fleste af os vil gerne ligne strandløver på stranden. Derfor er der god grund til at hoppe forbi https://nettofitness.dk/p/xterra-free-style-3-9e-crosstrainer og købe en crosstrainer. På denne måder har du muligheden for at tabe de ekstra kilo, som stadig driller og du vil føle dig bedre tilpas på stranden. Ikke nok med at du får pulsen op, så kan du også træne i fuld drøn derhjemme, enten med musik i ørene eller til din yndlingsserie. 

Der er også mange andre ting du kan gøre for at komme i bedre form igen. Nedenfor får du de bedste råd til hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv!

Gode råd til at optimere din sunde livsstil

  1. Få sovet 7-9 timer hver eneste dag. Vågn og sov på samme tid. På den måde sikrer du en god søvnrytme og det er en god fordel for dig der elsker at være aktiv. du restituerer bedre og du er meget mere glad og kan styre dine cravings. Sov mørkt og gerne køligt, dette er med til at øge din søvnkvalitet som er altafgørende. 
  2. få en masse frugt og grønt ned i indkøbskurven. På den måde sikrer du at du får vitaminer, mineraler, fibre og meget andet godt og så mætter det og gør det lettere for dig at være i kalorieunderskud hvis du gerne vil tabe dig. 
  3. Få en masse kvalitetsprotein. Det er med i processen til at muskelopbygge eller bevare muskelmassen. Derudover mætter protein, så det er helt sikkert en god idé at kigge efter kylling, fisk, bønner, oksekød eller andet animalsk, så du sikrer dig et højt proteinindtag. Hvis du er vegetar, kan du altid indtage lidt ekstra skyr, æg, hytteost og hvis du er veganer, så køb noget vegansk proteinpulver og fyr den af med diverse bønner og linser eller sojaprodukter, for soja og tofu indeholder også en del protein. 
  4. GÅ GÅ GÅ! gør noget og sørg for at du får bevæget dig og gået mindst 10.000 skridt dagligt. Tag cyklen på arbejde, tag trapperne i stedet for elevatoren og støvsug lidt oftere derhjemme. På den måde får du forbrændt lidt ekstra kalorier, hvilket gør at du hurtigere vil opleve vægttab. Det er en god idé at starte småt ud og så hele tiden øge dit aktivitetsniveau, for så oplever du også den glæde det er, at udvikle sig fysisk og blive en stærkere udgave af sig selv

Leave A Comment

Related Post