Når kærlighed kører i back-gear

Blog
admin

Alle par oplever det på et eller andet tidspunkt. De små irritationer, de irriterende ting, de små hints. Dem der gør, at det der engang var lyserødt, let og lækkert, nu bliver tungt, træls og tyngende. Hvornår det sker, er der ingen der kan give dig vejledning omkring. Måske sker det efter 2 år, 7 år eller efter 28 år. Men der kommer et tidspunkt i alle parforholds liv, hvor tingene kører den modsatte retning og det kan føles som om, at 3. eller 4. gear er havnet i backgear. Og det gør lidt ondt. Og er skræmmende. Og det skal I gøre noget ved. 

At gå i parterapi løsner op

At gå i parterapi kan løsne op for rigtig mange ting. Det, der slår knudrer, de hump der kommer på vejen og de forhindringer der lægger sig for dine fødder – eller måske blafrer imod dig i øjenhøjde – kan du gøre noget ved. Du kan gøre noget, der kan være med til at redde dit parforhold, noget der kan gøre, at I får det bedre sammen, at I kan tage fat i et nyt kapitel sammen. At I starter på en frisk, der vil vende tingene for jer og med jer. Det giver nye perspektiver, et nyt håb og nye muligheder.

Hvem er ikke interesseret i det i et parforhold? Hvem er ikke interesseret i at så frøene til en ny udvikling? Til at sparke problemerne væk og sige velkommen til harmoni og lykke? Hvis du ikke er, er det nok på tide at du tænker over, om du overhovedet er sammen med den rigtige person. Om du tilbringer din fritid med den person, du helst vil tilbringe din fritid med, eller om du skal se dig om efter noget andet.

Det andet kan bare være tid til dig selv. Det kan også være en ny partner, men at hoppe fra et forhold til det næste kræver lidt mere en lidt kilderen i maven. Så tænk dig om inden du gør noget, men hvis du kan mærke, at du ikke er det rigtige sted i dit liv, så skal du finde ud af, hvor du skal hen i stedet for.

Lidt er også godt

Måske overvejer du om du har energien og modet til at gå i terapi. Og måske tænker du over, at det ikke må tage for lang tid, hvis du synes at du er i underskud på ressourcer. Men et par enkelte samtaler kan gøre underværker for jeres forhold.

Leave A Comment

Related Post