Med et Breitling ur får du høj kvalitet

Blog
admin

Det populære urmærke Breitling fremstiller ure af høj schweisisk kvalitet. De tilbyder særlige ure, der i mange år har henvendt sig til især piloter, men i dag går alle med ure fra breitling. Det er et mærke, mange vælger, for den høje kvalitet og det lækre design. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1884, så de har et stort erfaringsgrundlag for udviklingen af deres ure, og denne udvikling afspejler sig da også i de produkter, du kan få i dag.

Når et Breitling ur skal kvalitetstestet gennemgår det stramme procedurer, der sikrer, at et ur først forlader værkstedet, når det er fuldstændigt godkendt til salg. Inden for denne verden gennemgår kun de bedste ure en chronometertest. Det er kun 3% af alle ure i Schweiz, der består testen, og det vidner om, at Breitling tager deres brand og produkter alvorligt i forhold til præcision og kvalitet.

Breitling tilbyder flere forskellige modeller

På en urskive på et Breitling ur finder du en masse nyttige informationer fordelt overskueligt på urskiven, så du let og elegant kan adskille de forskellige informationer fra hinanden. Det betyder også, at et Breitling ur typisk er stort, da der skal være plads til de mange informationer.

Breitling tilbyder flere forskellige modelserier, der adskiller sig i design, udseende, urskiver og andre detaljerede ting. Fælles for dem alle er dog, at du hurtigt vil kunne få øje på den høje kvalitet uanset modelserie. Et ur fra Breikling passer både til herre og damer.

En af de mere populære serier er Navitimer-serien, som især er blevet anvendt professionelt af pilotet i mange år. Det vidner om den høje kvalitet og funktionalitet, der har fulgt urene lige siden. Grunden til dette er også, at urene er fremstillet, så de kan modstå kraftige magnetfelter.

Modelserien Chronomat har et mere robust udtryk og design, og det er typisk denne modelserie, de fleste mænd vælger, når de leder efter et ur til hverdagsbrug.

Der findes også elegante fremstillet mere elegang til kvinder, hvor designet bærer præg af feminine karakterer.

Breitling ure fremstilles i Schweiz

Urene fra Breitling fremstilles i Schweiz, og varerne der anvendes til fremstillingen er lokale. Det er derfor, at du muligvis har hørt om den høje schweiziske kvalitet, når du hører om ure. Komponenterne består af højkvalitets- og teknologiske dele, og et ur fra Breitling er ikke bare et ur – det er en funktionel enhed, der kan meget mere end at vise tiden.

Breitling har flere forskellige kendte ambassadører som skuespillerne Bruce Willis, Roger Moore, Mel Gibson og John Travolta.

Du kan læse videre i artiklen Rolex Submariner – mere end bare et ur!.

Leave A Comment

Related Post