Parterapi er for par der vil hinanden

Blog
admin

Parterapi er for par der vil hinanden. I tykt og tyndt, i modgang og medgang. Når det går op og ned og når det bliver svært. Når det regner og når solen skinner og når livet virker håbløst godt eller bare håbløst i det hele taget. Parterapi for dem, der vil give hinanden en chance. For dem der tror på at de har en fremtid sammen og for dem der gerne vil dele fremtiden med hinanden. Men kan det også være for andre?

Parterapi for dem der siger farvel

Nogle par bruger også parterapi som en slags exit. De har fundet ud af og de har aftalt, at de ikke vil hinanden mere. De er enige og det er godt. Og de er også enige om, at det bedste de kan gøre for deres parforhold er, at være gode venner og at være voksne nok til at kunne tale med hinanden på en god og fornuftig måde. Hvis der er børn i billedet er det ekstra vigtigt at man kan kommunikere med hinanden på en fornuftig måde og at man kan aftale indbyrdes hvad man gør og hvordan man gør.

Børn må aldrig være gidsler i et par forhold og at gå i parterapi kan netop være med til at forhindre at man ikke river hovedet af hinanden og skændes konstant, men derimod at man er enige om at man skal ud af forholdet på den bedste måde og at man skal passe på de børn der er i forholdet. Så parterapi kan bruges på mange forskellige måder, og hvis du bor på Sjælland kan du sagtens komme i parterapi københavn hvor der findes mange gode og erfarne parterapeuter, som kan hjælpe dig, din relation til din partner og din families fremtid. Det er en god investering for alle og det kommer også til at udvikle jer hver især på en god måde.

Spejlet i terapien

Når man kommer i parterapi er det som om der bliver sat et spejl op foran ens ansigt og adfærd. Man bliver bekendt med de ubekendte, man bliver gjort opmærksom på hvilke mønstre og adfærd man har i sin dagligdag og ens tankemønstre bliver også gjort synlige. Det er en slags bevidsthedsproces, hvor der bliver sat et spejl op foran en, som man nu har mulighed for at kigge objektivt på. Det kan for mange være skræmmende. Og det er faktisk skræmmende for de fleste, men det er også utroligt givende og en god måde at udvikle sig selv på.

Leave A Comment

Related Post