Kvinde: Bekæmp din vinterdepression med en vibrator

Diverse
admin

Vinteren er kommet, og mørket sænker sig igen over Danmark. Ofte når vi ikke engang at komme hjem fra arbejde, inden det er blevet mørkt igen. Det er faktisk ret deprimerende.

Mange mennesker bliver sure, irritable og bare generelt utilfredse i den mørke tid. Andre udvikler decideret vinterdepression. Hvad med dig kære kvinde? Rammer vintermørket også dig og trækker dit humør helt ned?

Hold gejsten oppe

En vinterdepression er kendetegnet ved en mildere form for depression, som er sæsonbestemt. Tilbagevendende mangel på energi og en omsiggribende modløshed i de mørke måneder kan være et varsel. En større hang til søde sager og et øget søvnbehov kan gøre sig gældende. Der er en stor overvægt af kvinder, der oplever vinterdepression. Faktisk hele 75% af de patienterne, som søger hjælp hos lægen er kvinder.

Lysterapi eller orgasme

Den primære behandlingsform ved vinterdepression er anvendelse af lysterapi. Et dagligt 30 minutters ophold foran et stærkt hvidt lys, hjælper flere kvinder igennem den mørke tid. Andre vælger at tage antidepressiv medicin. Men findes der mon andre alternativer? Prøv at spørge dig selv. Hvad gør dig glad, varm og godt tilpas? Hvad skal der til, for at du kommer i kontakt med dig selv og mærker dig selv? Selvtilfredsstillelse? Vidste du, at onani giver dig tusindvis af sundhedsfordele?

Orgasmer styrker dit immunforsvar, stimulerer dit humør og fungerer som en slags detox-kur. Din krop og dit sind får renset ud. Så kommer det store spørgsmål. Hvilken behandlingsform foretrækker du? Søger du lyset, eller foretrækker du at gå orgasmens vej? 

Alt hvad du lyster

Den kvindelige orgasme kan komme i flere varianter. De fleste kvinder får orgasme ved berøring af kønsorganerne i en gentagende rytmisk bevægelse. Bevægelsen kan også foretages på andre kropszoner og kan udløse orgasme.

Et godt hjælpemiddel, der kan udføre disse rytmiske bevægelser, er vibratoren. Vibratoren kan derfor blive din allerbedste ven i den mørke tid. Den kan lysne dit sind og give dig sommerens lyst og energi tilbage. Alle kvinder er forskellige, og hvad vi foretrækker, er individuelt. Derfor bugner markedet for sexlegetøj af spændende vibratorer, der hver især kan give dig orgasmer på helt nye måder. Få inspiration her og find de bedste vibratorer for dig.

Foretrækker du, som de fleste kvinder, en klitorisorgasme?  Eller du er en af de heldige, der kan opnå en G-punkt orgasme? Prøv at udfordre dig selv og din krop. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din seksualitet. Har du kæreste, er det også i orden at invitere ham med i legen. Han vil med garanti gerne være med til både at udvælge og afprøve forskellige vibratorer. Sammen med dig, for dig og ikke mindst, for at bekæmpe din vinterdepression.

Related Post