CBD Olie – derfor er det måske for dig

Blog
admin

CBD er det nye, og dækker over navnet cannabisolie, som man med lidt ydmighed godt kunne kalde for en mirakelkur. Cannabisolien er ikke afhængigsskabende på nogen måder, men cannabisolien har en masse egenskaber, som hvis lider af smerter, angst og andre sygdomme, som medicin ikke kan hjælpe på.

Cannabisolien er blevet populær blandt danskerne – som et kosttilskud men også til smertelindring, hvis man tit oplever smerter, og hvis medicinen ikke hjælper på dine smerter kan cannabisolien måske have en effekt. 

Hvad er cannabisolie?

CBD Olie er ikke euforiserende, da det ikke påvirker nervesystemet som ren cannabis gør, så du bliver altså ikke hverken sulten, langsom eller får røde øjne af at indtage det. Til gengæld melder mange mennesker ud at de oplever at sove meget bedre om natten, og at det virker fantastisk til muskellindring- og smøring af led.

Hvorfor var det ulovligt?

CBD olie har været ulovligt i en lang årrække sammen med THC, der er det aktive stof i cannbis der gør dig påvirket. I mange år kendte man ikke til den store forskel der er på de to stoffer, så derfor blev det hele kørt over én kam og gjort ulovligt. 

Det var i høj grad også på grund af hele The war on drugs der blev udført at Nixon administrationen der stak en kæp i hjulet på forskning omkring de positive virkninger som mange af disse stoffer havde. 

Det kan det hjælpe med

Den bedste måde at beskrive effekten af CBD olie er nok ved at starte ud med at forestille sig en helt normal omgang Möllers Tran – altså det ældre mennesker sluprer i sig for at smøre både led- og sjæl. 

CBD olie virker meget som det, men har en helt anden række virkninger – cannabis er bevist at hjælpe alle fra folk med parkinsons til folk med alzheimers. Vi er kun lige begyndt at kradse overfladen af hvad man kan bruge det til, men der er vidst ingen tvivl om at det er noget der er kommet for at blive.

I gamle dage, før der blev erklæret en krig mod det, blev cannabis også flittigt brugt til at lave både tøj- og reb til folk i arbejderklassen. Dette var utrolig smart da man kunne bruge hele planten og dermed sikre mest for pengene – og så tager det også kun planten omkring otte uger at gro, hvilket gav fiksere og andre i arbejderklassen utroligt meget billigt garn og tøj.  

 

Related Post