Coronafattig? Her er et par råd

Blog
admin

Indholdsfortegnelse

Hvis du er en af de mange danskere der er blevet nød til at enten gå ned i løn, stoppe på arbejde i en lille periode eller helt gå fra arbejdspladsen, så er der gode chancer for at du går og overvejer hvordan du kan skrabe lidt ekstra penge ind til dagen og vejen – nu hvor pengene ikke kommer til at være store i det næste stykke tid. 

Hvis du har en familie du skal forsørge er der også meget mere på spil, end hvis du bare havde dig selv – og desværre er corona virussen noget der rammer os alle – derfor bliver vi også nød til at hjælpe hinanden. 

I denne artikel finder du et par råd til at få lidt flere penge mellem hænderne, i en tid hvor penge virkelig ikke er noget der hænger på træerne. Du skal være klar over at disse råd ikke på nogen måde er langtidsholdbare og at de kun er det værd, hvis det er et spørgsmål om at sulte eller om at sælge. 

Kviklån

Hvis det virkelig er gået ned af bakke rent økonomisk og du virkelig mangler penge lige her og lige nu, så kan du med fordel se mod et kviklån. Kviklån er hurtige lån der normaltvis ikke er særligt svære at optage, problematikken ved kviklån er dog at de oftest kommer med en tårnhøj rente som du skal forholde dig til – derfor at tricket altid at betale sit lån af i en fart (altså indenfor et par måneder) så renterne ikke får lov til at tage fat og vokse – for så kan det hurtigt blive meget dyrt. 

Man ser desværre af og til disse mennesker i luksusfælden, folk der har taget kviklån og glemt at betale det tilbage – og nu står de med en gæld i millionklassen.

Pantsæt dine ting

Hvis du ligger inde med et par designertasker eller andre enkelte ting med høj værdi, så har du måske skudt papegøjen her. Du kan nemlig diverse pantsættere med skilte som sælg til os. Ved at pantsætte din designerting får du mulighed for at overleve månederne ud og så betale lånet tilbage (eller købe din genstand tilbage) når der engang er kommet lidt mere ovenvande i økonomien. 

Pantsætning af ting er en god måde at undgå disse kviklånsrenter og samtidigt garantere lidt penge meget hurtigt. Du bør dog aldrig nogensinde pantsætte noget der har stor affektionsværdi for dig – som din vielsesring.

Related Post