Vil du med ud i det fri…og hygge?

Blog
admin

Hvad tænker du på, når jeg skriver sådan? Jep, du har gættet rigtigt. Jeg taler om at dyrke sex ude i det fri…under den store himmel, op af det ru egetræ eller på den lune strand. Hverdage, weekender og ferier. Herhjemme og i udlandet. Det hedder Dogging Fun – og det er mega fun, så vær ikke bange for at springe ud i det, hvis du er lidt nysgerrig og ikke kan tørre smilet af læberne ved tanken om at hygge dig med din partner i det fri.

Der er som sådan ikke noget nyt i Dogging Fun. Mennesker har i mange år sneget sig udenfor, smidt tøjet og hygget sig med deres partner i den friske luft. Men der er nok en højsæson for det her Dogging Fun…har du allerede gættet, hvornår det er? Ja, selvfølgelig om sommeren. Vinterkulden kan nogle kan lægge en alvorlig dæmper på den hede stemning, så hvis du ikke har prøvet det før, så aftal en varm sommernat – eller sommerdag – med din partner, så I ikke bliver overrasket hvor koldt det faktisk kan være at stå udenfor om vinteren i bar numse. I kan også bare starte med at hygge jer i jeres egen (gård) have, det kan være et rigtig godt skridt, hvis man lige skal vænne sig til at være ude. Eller på terrassen, hvis den ellers er stor nok til det.

Hvis du googler Dogging Fun vil du kunne finde skønne steder, som I sammen kan udforske www.dogging.dk.

Måske finder I et ynglingssted, som I vælger at komme tilbage til igen og igen…og igen. Men det kan også være sjovt at finde nye, spændende steder og se, om det gør hele legen meget sjovere. I kan også starte med at køre rundt og vælge det rette sted for jer, hvor I er sikre på at få lækker intim stund uden at blive forstyrret af forbipasserende eller nysgerrige blikke fra omverden. Når I har valgt det rette sted, kan I aftale en dato og et tidspunkt og enten følges derhen eller mødes derhenne.

Vær dog lige opmærksom på vagter – både på parkeringspladser og ved virksomheder. Der findes overvågningskameraer rigtig mange steder efterhånden, så vær klar på, at jeres lille seance måske bliver optaget på film. Så når parkeringsvagten gennemgår aftenens eller weekendens optagelser, får han eller hun sig nok et lille grin, hvis I er på. Men frygt ej, de fleste plejer at slette det igen med det samme.

Related Post