Motorcykelrejse gennem Europa

Blog
admin

Forestil dig et kort øjeblik at bare pakke den helt store taske, tage pungen i inderlommen og så bare tage kværnen sydpå. Europa er et helt fantastisk sted at være nabo til, da det rummer så meget forskelligartet kultur og så meget smukt og anerledes natur. Der er næsten ikke grænser for hvor forskellige de største natursights i Europa er.

Der er omkring 3.000 kilometer til syd Portugal, en tur der vil tage dig igennem Tyskland, Belgien, Frankrig, Spanien og selvfølgelig Portugal. En tur der ville byde på alt fra store øl til baguetter til bjergkæder og flotte strande.

3.000 er ikke umuligt og det ville heller ikke tage alverden rent tidsmæssigt, det ville nok tage en måned tur retur med fler dages stop derinde. Men hvad skal man egentligt have med hvis man går og overvejer sådan en tur? Det kan du læse meget mere om herunder:

Det mest essentielle – en huskeseddel

Der er nogle ting du bare ikke må glemme der kunne være fatale at efterlade derhjemme – det er følgende:

  • Dit pas, som du højest sandsynligt vil skulle vise en del gange med alle de forskellgie græsner du vil skulle over
  • Din pung og flere euro end du tror. Alle landene du vil skulle igennem på rejsen fra Danmark til Portugal bruger euro og du kan garanteret få dem billigere herhjemme end derude.
  • Din motorcykel hjelm og andet grej. Hvis du skal være på landevejen i så mange timer hver dag er det måske rart at have lidt forskelligt udstyr af skifte mellem.
  • Dine forsikringer og de vigtigste numre. Du bør højest sandsynligt overveje at købe en forsikring der dækker lidt længere end Danmark-Flensborg grænsen, hvis uheldet er ude kunne det godt ende med at koste dig dyrt.

Derudover er der selvfølgelig mad og teltudstyr samt andet friluftsgrej – alt efter om du/i vil sove i telt eller på hotel. Vælger i at tage afsted bør i også grundigt overveje hvad i gerne vil se på turen og om i bør omlægge jeres tur efter det – det er nemlig ikke altid at de flotteste ting og syn ligger på den hurtigste vej derned.

En tur som denne vil højest sandsynligt komme til at koste det samme som en tilsvarende rejse til USA ville koste – så man kunne måske godt overveje at tage kværnen længere væk, hvis man foretrækker USA og den type bikerkultur over den vi har i Europa.

Related Post