Dogging – det bør du være opmærksom på

Blog
admin

Hvis du er ny- eller bekendt med fetichen dogging fun, så har du garanteret også gået med overvejelser om hvorvidt det er noget for dig, og om det rent faktisk er så ligetil, som mange mennesker på diverse dogging fun forummer mener. 

I dagens Danmark findes der nemlig et utal af mennesker, som bliver kåd af tanken om at have uforpligtende sex med totalt fremmed mennesker i offentlige rum. På disse forummer kan du finde alt fra guides til interaktive kort, der viser hvor det er godt at dogge og hvor man bør være opmærksom eller ligefrem lade vær. 

Dogging-fun er blevet en international anerkendt fetich og dyrkes efterhånden over hele verdenen. Det udsprang i England i sin tid, men blev grundet internettet hurtigt en verdenskendt ting med mange fans. 

Hvordan kommer man i gang?

Det er faktisk en del nemmere end man måske skulle tro. På disse dogging fun hjemmesider er der nemlig oftest chatfunktioner og forummer til folk i bestemte landsdele eller med bestemte mål eller feticher. 

Hvis man skulle opsætte en hurtig guide er det bare at melde sig til som bruger på én af de mange sider og derefter begynde at chatte med fremmed. Det er blandt andet på grund af internettet, at dogging fun har klaret sig så godt. I gamle dage havde en fetich som denne svært ved at bibeholde sin eksistens da dogging fun ikke lige er noget man hører om i vennegrupperne – det er en privat fetich hvor anonymitet er nøgleordet.

Er det lovligt?

Selvom dogging fun er lidt i strid med et par danske love, er det faktisk kun hvis du bliver opdaget, at der falder brænde ned. Dogging fun kan i de værste tilfælde lande dig op til 4 års fængsel – ikke just det man forbandte med \’sjov og ballade i skovkanten\’. 

De to love lyder sådan her: 

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Andet jeg bør vide?

Der findes et par gode tommelfingerregler der gør livet lidt nemmere for alle der går op i det. Ryd op efter dig selv og brug kondom. 

Related Post