Fire forskellige slags lån

Blog
admin

Indholdsfortegnelse

Få hjælp til lån på Guide til kviklån samt nyheder omkring lån generelt.

Hvis du går med overvejelser omkring at låne penge, og er lidt usikker på hvorfor der findes forskellige typer lån og hvad forskellen helt præcist er, så er du langt fra den eneste. 

I Danmark findes der utroligt mange forskellige typer lån du kan pådrage dig hvis der er tomt i pengepungen og du går med drømme om at købe nyt hus, renovere det gamle eller få en cykel så du ikke behøver at betale 40 kroner hver gang du skal til og fra skole. Landet ligger dog sådan at nogle lån er gode til én ting, mens andre kan noget andet. 

Så hvad for et passer til netop dine behov? Det kan du blive klogere på i oversigten herunder.

SU lån

Er det første lån vi går i dybden med. SU lånet kan kun fåes hvis du er studerende. Det fungerer lidt ligesom et supplement til din månedlige SU, med SU lån kan du vælge at få op til 3.155 kroner udbetalt oveni din SU hver måned. Ved at tilbyde lånet sikrer staten sig at studerende der bruger alle deres vågne timer hvor de ikke er i skole på at læse, at de også får lidt godt at spise og har mulighed for at komme ud engang imellem.

Slutlån

Også en ting der kun bliver tilbudt til studerende. Med et slutlån kan du selv vælge hvor mange penge du godt kunne tænke dig at få overført fra SU. Slutlånet betaler du af når du, som navnet lidt indikerer, er færdig med dit studie. 

Kviklån

Er som navnet antyder et hurtigt lån. Kviklånet er ekstremt god til mindre lån, som du skal bruge lige her og lige nu. Det kunne eksempelvis være at din bil var brudt sammen på arbejde og du står med en stor mekanikerregning nu, fordi du simpelthen ikke kunne undvære din bil til og fra arbejde. Kviklån Lån penge kommer oftest med lidt højere renter end hvad man ellers kan finde, men dette har også noget at gøre med den lynhurtige leveringstid der er på pengene. 

Banklån

Hvis du er ude efter et banklån, er du højest sandsynligt også ude efter lidt flere penge end hvad du plejer at kunne få igennem kviklån. Et banklån er utroligt godt hvis du er ude efter at købe dit drømmehus, som du skal bo i i mange år frem. Du kan også bruge banklånet til en ny bil, hvis den gamle nu ikke kunne fikses.

Related Post