Lange SEO-tekster, og hvorfor de er vejen frem

Blog
admin

SEO er efterhånden blevet en af de der erhvervsbuzzwords som kan fra alt fra bestyrelsen til management op af stolen. Der er ingen tvivl om at det er en af de ting der er kommet for at blive og at det er noget de fleste virksomheder bliver nød til at forholde sig til før eller siden, for ikke at blive glemt i det online rotteræs der er placeringer på søgemaskiner.

Men hvad kan man som virksomhedsejer gøre, hvis ikke der er kapital til at hyre en flok skribenter til at lave teksterne for dig? Det kan du læse meget mere om herunder.

Første og eneste råd i denne artikel er at hvis du vil have en god placering på diverse søgemaskiner, så skal du skrive lange, omfattende og dybdegående SEO-tekster. Der er nemlig ikke noget der gør google mere glad og tilfreds end at læse indhold der er velskrevet, langt og lige til at forstå (for den maskine der læser/crawler indholdet) 

En stort og meget brugt talemåde går på at et billede siger mere end 1.000 ord, og lige med SEO er 1.000 ord noget der batter. Google lader nemlig til at forfordele hjemmesider og sider på internettet med flere ord og mere indhold – det er dit første skridt mod at SEO-optimere din hjemmeside. Du bliver nød til at have noget mere indhold. Hvis du har små, ulange sider der bare skriger hurtig skimning og så videre, så har du dit arbejde skåret ud for dig. En god fingerregel er at du ikke går helt galt i byen hvis din hjemmeside og dertilhørende undersider ligger på omkring de 700-1.000 ord pr. styk.

Hvis du arbejder indenfor en branche hvor det ikke er ukendt, at der til tider kommer nye og dybdegående undersøgelser der virkelig batter, så kan du være sikker på at alle dine potentieller kunder (og deres venner der deler samme passion) nok flittigt skal læse din undersøgelse igennem – så længe den er relevant, værdiskabende og interessant for din læser. Også selvom den er 3.000, 4.000 eller lige frem 5.000 ord lang. Præsenterer du dine købere for noget fagligt, som kaster nyt lys over hele branchen eller giver dem en indsigt som de ikke hidtil har haft, så kan du også være sikker på at de nok skal få den læst. 

Hvis dette fik dine øjne op for omfanget af SEO-optimering, så er det ikke for sent at få et hold skribenter på opgaven. 

 

Related Post