Tag et online kviklån gratis

Blog
admin

I dag er det muligt at tage et gratis kviklån. Nogle online låneudbydere tilbyder kviklån gratis første gang du låner penge. Andre muligheder er at lånet er gratis de første 6 måneder og hvis du tilbagebetaler lånet tilbage indenfor de måneder er lånet reelt gratis. Som regel vil der være et oprettelsesgebyr på få hundrede kroner ved den type lån. 

Derfor er lånene gratis

Lånebranchen er en forretning som alle andre, så det er ikke fordi de er søde og rare mennesker at de tilbyder dig at låne pengene rentefrit. Det skyldes alene at der er penge i det. Enten fordi virksomheden som i samarbejde med en låneudbyder tjener på at sælge en varer som de ellers ikke ville have solgt eller også via at lånet misvedligeholdelse.

Der ligger mange timers beregninger og statistik bag, når en låneudbyder tilbyder at du kan låne pengene gratis. Det vil sige at de har lavet en beregning på at det er en god forretning at låne dig pengene fordi en hvis procentdel af dem der låner pengene enten ikke får betalt lånet tilbage indenfor den rentefri periode eller fra tid til anden glemmer et afdrag og derfor må betale strafgebyr som ofte er på flere hundrede kroner. 

Læg derfor et budget

Inden du falder for fristelsen og tager et gratis kviklån, bør du derfor sikre dig at du har pengene til at betale lånet tilbage. Der kan være mange gode årsager til at låne penge og tilbagebetale over en periode. Det kan være at din bærbar er gået i stykker og du bruger den dagligt og så kan det være svært at vente 6 måneder, med at købe en ny, selvom du har pengene til at spare op. Derfor giver et gratis kviklån god mening.  Læg et budget og find ud af hvad du kan betale hver måned. Husk ikke at lægge et alt for stamt budget. Der er ikke mange mennesker der kan leve uden penge i flere måneder og det gør det også sværre, at få betalt det månedlige afdrag. Du kan risikere at ende med at skulle betale strafgebyr eller afdrage over en længere periode, end først planlagt.

Related Post